Mitt fyrste forsøk på å lage en blogg...

Interessant eller ei. Her e ej å mine raritetar! He du allereide kome so longt at du kika på MIN blogg, so e du i allefall LITT nysgjerrig. Nysgjerrigheita lenge leve =D




Glitter Text
Make your own Glitter Graphics

fredag 26. juni 2009

Shopping!!!

Var på shopping og fann dinne SUPRE bikinien som passa bra på min kropp =D Prøvde å laste opp bilde av trusa, men det gjekk ikkje an. Mulig ej må prøve igjen seinare. Så var der då ein anna bikini ej likte også... Mulig ej må ta mej en tur til Ulsteinvik igjen og kjøpe den ogso!

lørdag 13. juni 2009

Fornye Garderoba =D




Det endte med at på fredagen spurte ej far om å låne peng til ein "bya tur" (moa) då det va mykje salg der no. Med pengane i pongji og go trua va ej framme i 11 tida for å møte Fiona. Fyste bildet er framsida på et belte ej kjøpte. Baksida kan en sjå på bilde under. Ej trengte å fornye garderoba mi då ej kun hadde colege klede som var utvaska, nupprete, stygge og slitne. Derfor bestemte ej mej å satse på en heilt anna look i håp om å treffe den litt bohamian stilen... Ekje sikkert det vart so veldig vellykka, men ej e i allefall veldig fornøgd med kleda ette en shoppingtur som tok 7 tima =O Hverken ej eller Fiona kan huske sist vi va å shoppa so lenge. Dinne gongen va det verdt det. Fargane på bilda er ikkje same som kleda e då ej he dårlige innstillinga på kameraet. Dei to siste toppane/gensarane e den same i forskjellige farga. Kjøpte to stykk då dei var 70% avslag på en butikk ej aldri bruka å finne nåke, BikBok Vert i allefall lenge til neste looonge shopping dag!!!